En enkel men smakrik och krämig soppa med cashewnötter istället för grädde. Klar på bara en kvart! Recept framtaget Andrew Shaffer Vitamix Sous Chef.

Sparris och Cashewsoppa

Mängd: 4 port (1,5 L)
Tid: 15 min

Ingredienser

  • 720 ml grönsaksbuljong
  • 340 g ångkokt eller rå sparris
  • 2,5 dl (140 g) rostade cashewnötter
  • 1 skiva (5 g) gul lök
  • 1 liten vitlöksklyfta, skalad
  • 3 kvistar (8 g) italiensk bladpersilja, endast bladen

Gör så här

  1. Lägg ned alla ingredienser i ovanstående ordning och fäst locket.
  2. Starta maskinen på lägsta hastighet, öka sedan snabbt till högsta hastighet.
  3. Mixa i 5 minuter och 45 sekunder, eller välj programmet för Varm soppa och låt programmet slutföras.