Sparris och Cashewsoppa

En enkel men smakrik och krämig soppa med cashewnötter istället för grädde. Klar på bara en kvart! Recept framtaget Andrew Shaffer Vitamix Sous Chef.

Sparris och Cashewsoppa

Mängd: 4 port (1,5 L)
Tid: 15 min

Ingredienser

  • 720 ml grönsaksbuljong
  • 340 g ångkokt eller rå sparris
  • 2,5 dl (140 g) rostade cashewnötter
  • 1 skiva (5 g) gul lök
  • 1 liten vitlöksklyfta, skalad
  • 3 kvistar (8 g) italiensk bladpersilja, endast bladen

Gör så här

  1. Lägg ned alla ingredienser i ovanstående ordning och fäst locket.
  2. Starta maskinen på lägsta hastighet, öka sedan snabbt till högsta hastighet.
  3. Mixa i 5 minuter och 45 sekunder, eller välj programmet för Varm soppa och låt programmet slutföras.