Vitamix Ascent A3500i

Vitamix Ascent A3500i

Touchgränssnitt med 5 programinställningar för Smoothies, Frysta Efterrätter och Varma Soppor, Såser och Röror samt Självrengöring.

Reglerbar hastighetskontroll och pulsfunktion justerar enkelt konsistensen på alla typer av rätter. En programmerbar timer möjliggör samma högkvalitativa resultat vid varje användning.

SELF-DETECT – och Låsspärrsteknik anpassar automatiskt programinställningar och mixtiden efter behållarens storlek  samt förhindrar maskinen från att starta om locket eller behållaren inte är på plats.

Finns i färgen borstat stål.

Läs mer om samtliga modeller från Ascent-serien HÄR.

Vanliga frågor om Ascent A3500i

Hur skiljer sig den här modellen från andra maskiner i Ascent-serien?

Här kombineras elegant design med bekvämlighet och hög användarvänlighet. Det första du kommer att notera med A3500i är troligtvis att den är i borstat stål, vilket ger en lite lyxigare känsla. Andra modeller (A2300i och A2500i) i serien har istället fyra olika färgalternativ. A3500i är endast tillgänglig i borstat stål.

En annan sak att lägga märke till är maskinens touchgränssnitt. Hastigheten justeras genom att vrida på reglaget, men hastigheten visas sedan direkt på den digitala displayen. A3500i har även 5 förinstallerade program för bekväm och smidig användning: smoothies, varma soppor, frysta efterrätter, såser och röror samt rengöring. Detta möjliggör att starta maskinen, gå därifrån, och sedan komma tillbaka när programmet slutförts.

A3500i har också en programmerbar timer som så att du kan själv kan ställa in mixtiden, och på så vis få precis den konsistens du önskar!

Samtliga modeller i Ascent-serien har SELF-DETECT samt låsspärrsteknik som automatiskt justerar programinställningar och mixtid efter behållarens storlek samt förhindrar maskinen från att starta om behållare och lock inte på plats. De har även digital timer så att du enkelt kan hålla koll på mixtiden – för perfekt resultat varje gång. Till skillnad från äldre Vitamix modeller så är dessutom Ascent seriens behållare diskmaskinsvänliga. Utöver allt detta omfattas alla Ascent-modeller av 10 års garanti!

Vad står “i” för i A3500i?

Det står för Interlock – det är den låsspärrsteknik som innebär att kanna och lock måste vara korrekt på plats för att maskinen ska gå att starta. Samtliga europeiska Ascent blenders har den här tekniken.

Ascent skålar och mixerbägare

Mindre skålar och mixerbägare gör din Vitamix ännu mångsidigare. Mixa små portioner pesto, såser, smoothies eller barnmat direkt i behållaren och servera direkt. Tillbehören kommer med lufttäta lock för smidig förvaring och möjlighet att kunna ta med på språng utan att oroa sig för att behållaren ska läcka. Du behöver endast en knivbas– den passar både 600 ml bägaren och de små 225 ml skålarna. Endast kompatibla med Ascent serien.