Mango och Kokos Glasspinnar

Fyll upp frysen med dessa Mango och Kokos Glasspinnar. Att göra egen glass är lika roligt som gott och kommer uppskattas av hela familjen!

Mango och Kokos Glasspinnar

Mängd: 5 st
Tid: 4 timmar 11 min

Behållare: Vitamix Ascent Aerating kanna

Ingredienser

  • 2 st (450 g) mangofrukter, skalade, delade i bitar
  • 2,5 dl kokoskräm (det vita, krämiga från toppen av burken med kokosmjölk)
  • Lönnsirap till sötning, valfritt

Gör så här

  1. Lägg ned ingredienserna i Aerating kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1. Starta blendern och öka till högsta hastighet. Mixa i 45-60 sekunder. Använd tampern för att pressa ned ingredienserna mot knivbladet.
  3. Fördela i glassformar och ställ in i frysen i minst 4 timmar.

Liknande recept:

Kaffe & Choklad Glasspinnar
Bärig Pinnglass
Isglass med persika, matcha och blåbär