Mango och Kokos Glasspinnar

Att göra egen glass är lika roligt som gott och kommer uppskattas av hela familjen!

Mango och Kokos Glasspinnar

Mängd: 5 st
Tid: 4 timmar 11 min

Behållare: Vitamix Ascent Aerating kanna

Ingredienser

  • 2 st (450 g) mangofrukter, skalade, delade i bitar
  • 2,5 dl kokoskräm (det vita, krämiga från toppen av burken med kokosmjölk)
  • Lönnsirap till sötning, valfritt

Gör så här

  1. Lägg ned ingredienserna i Aerating kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1. Starta blendern och öka till högsta hastighet. Mixa i 45-60 sekunder. Använd tampern för att pressa ned ingredienserna mot knivbladet.
  3. Fördela i glassformar och ställ in i frysen i minst 4 timmar.