Fyll upp frysen med dessa Mango och Kokos Glasspinnar. Att göra egen glass är lika roligt som gott och kommer uppskattas av hela familjen!
Mango och Kokos Glasspinnar
Mängd: 5 st
Tid: 4 timmar 11 min
Behållare: Vitamix Ascent Aerating kanna
Ingredienser
- 2 st (450 g) mangofrukter, skalade, delade i bitar
- 2,5 dl kokoskräm (det vita, krämiga från toppen av burken med kokosmjölk)
- Lönnsirap till sötning, valfritt
Gör så här
- Lägg ned ingredienserna i Aerating kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
- Välj hastighet 1. Starta blendern och öka till högsta hastighet. Mixa i 45-60 sekunder. Använd tampern för att pressa ned ingredienserna mot knivbladet.
- Fördela i glassformar och ställ in i frysen i minst 4 timmar.
Liknande recept: