En härligt krämig vegansk “glass” på blåbär och avokado. Ett hälsosamt alternativ som smakar lika gott som det gör nytta för din kropp.
Blåbär och Avokado Nice Cream
Mängd: 960 ml
Tid: 15 min
Ingredienser
- 1,8 dl kokosgrädde
- 1 fryst banan, utan skal, delad
- 2 avokados, utan kärna och skal
- 4,8 dl (290 g) färska blåbär
- 1/2 tsk vaniljpulver
- 1/4 tsk kardemumma
- 1 msk honung
Gör så här
- Lägg ned ingredienserna i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
- Välj hastighet 1.
- Starta maskinen och öka sedan till högsta hastigheten.
- Mixa i 30-45 sekunder eller tills den får en slät och krämig konsistens. Använd tampern för att pressa ned ingredienserna mot knivbladen.
TIPS! För en fastare konsistens, addera en till fryst banan, alternativt använd frysta blåbär istället för färska.