En multipurpose krydda, men är särskilt framtagen för att användas i svampburgare.

Krydda för svampburgare

Mängd: 55 g
Tid: 11 min

Kanna: Ascent 225 ml mixerskål

Ingredienser

  • 2 tsk granulerad vitlök eller vitlökspulver
  • 1 msk rostad lök
  • 2 tsk fänkålsfrön
  • 2 msk torkad persilja
  • ½ tsk chiliflakes
  • 1 tsk malen svartpeppar
  • ½ tsk paprikapulver
  • 1 msk salt
  • 1,25 dl torkad porcini svamp

Gör så här

  1. Lägg ned alla ingredienser i behållaren och fäst knivbasen.
  2. Välj hastighet 1, starta maskinen och öka sedan till hastighet 6. Mixa i 15-20 sekunder. Använd kryddan som du önskar. Vi gillar den här kryddan tillsammans med våra svampburgare.