Vår version av en klassisk pastarätt, denna exotiska mix av ingredienser blir en perfekt krämig, vegansk Cacio e Pepe.
Cashew E Pepe
Mängd:
Tid: 15 min
Ingredienser
- 480 ml grönsaksbuljong
- 130 g rostade cashewnötter
- 1 vitlöksklyfta, skalad
- 1 skiva silverlök
- 3 msk (24 g) näringsjäst
- 2 msk vit misopasta
- 450 g fullkornspasta, kokt
- 1 knippe (15 g) färsk persilja (bladen), hackade
- 340 g rostad svamp
- ½ citron (endast juicen)
- 1 tsk malen svartpeppar
Gör så här
- Lägg ned buljong, cashewnötter, lök och vitlök, näringsjäst och misopasta i Vitamix kannan och fäst locket.
- Starta maskinen på lägsta hastighet, öka sedan snabbt upp till högsta. Mixa i 5 minuter och 45 sekunder, eller välj programmet för Varm Soppa och låt det slutföras.
- Blanda ihop i en stor skål: Den färdigkokta pastan, svamp, persilja, citronjuice, svartpeppar och den mixade såsen. Blanda runt ordentligt!