Cashew E Pepe

Vår version av en klassisk pastarätt, denna exotiska mix av ingredienser blir en perfekt krämig, vegansk Cacio e Pepe.

Cashew E Pepe

Mängd: 
Tid: 15 min

Ingredienser

  • 480 ml grönsaksbuljong
  • 130 g rostade cashewnötter
  • 1 vitlöksklyfta, skalad
  • 1 skiva silverlök
  • 3 msk (24 g) näringsjäst
  • 2 msk vit misopasta
  • 450 g fullkornspasta, kokt
  • 1 knippe (15 g) färsk persilja (bladen), hackade
  • 340 g rostad svamp
  • ½ citron (endast juicen)
  • 1 tsk malen svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg ned buljong, cashewnötter, lök och vitlök, näringsjäst och misopasta i Vitamix kannan och fäst locket.
  2. Starta maskinen på lägsta hastighet, öka sedan snabbt upp till högsta. Mixa i 5 minuter och 45 sekunder, eller välj programmet för Varm Soppa och låt det slutföras.
  3. Blanda ihop i en stor skål: Den färdigkokta pastan, svamp, persilja, citronjuice, svartpeppar och den mixade såsen. Blanda runt ordentligt!