Lönnsirap, muskot och malen kanel ger en festlig smak på den här höstsoppan. Garnera den gärna med pumpakärnor för extra crunch (och näring)!

Acorn Squash-Soppa

Mängd: 960 ml
Tid: 55 min

Ingredienser

  • 480 ml kycklingbuljong
  • 120 ml mjölk
  • ½ acorn squash, ugnsrostad, skalad och urkärnad
  • 1 tsk lönnsirap
  • 1 nypa muskot
  • ¼ tsk malen kanel
  • salt and pepper, att smaka av med

Gör så här

  1. Lägg ned alla ingredienser i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1.
  3. Starta maskinen och öka till högsta hastighet.
  4. Mixa i 5 minuter, tills soppan är tillräckligt varm och det börjar ryka från locket.

 

Lämna ett meddelande

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *