Mangosorbet

Home / Recept / Frysta efterrätter / Mangosorbet

Torkad och fryst mango mixad tillsammans med kokosflingor och limejuice blir en nyttig efterrätt med tropiska smaker.

Mangosorbet

Mängd: 4 port
Tid: 10 min

Ingredienser

  • 35 g osötade kokosflakes, avvara 1 msk till garnering
  • 1,2 dl torkad mango
  • 120 ml mandelmjölk
  • 1 tsk pressad citron
  • 300 g fryst mango

Gör så här

  1. Blötlägg den torkade mangon i mandelmjölken tills det mjuknat (antingen över natten eller en timme i förväg).
  2. Lägg ned alla ingredienser, inklusive mjölken i kannan och fäst locket.
  3. Välj hastighet 1.
  4. Starta maskinen och öka till högsta hastighet, använd tampern för att pressa ned ingredienserna mot knivbladen.
  5. Inom 30-60 sekunder, kommer motorljudet ändras och fyra högar bildas i kannan.
  6. Garnera med kokosflakes och servera direkt!
Related Posts

Leave a Comment

För Vitamix proffsmaskinerklicka här!
+