Mys framför brasan, med en bra bok och en kopp rykande varm choklad! Perfekt en kylig vinterdag. Detta recept är med pumpa och vit choklad.
Varm choklad med pumpa
Mängd: 1,5 L
Tid: 11 min
Ingredienser
- 720 ml mjölk
- 2 dl pumpapuré
- 125 g vit choklad
- 1 tsk vaniljpulver
- ¼ tsk ingefärskrydda
- 1 nypa muskot
- 25 g minimarshmallows
Gör så här
- Lägg ned mjölk, pumpapuré, choklad, vaniljpulver, ingefära och muskot i kannan i angiven ordning och fäst locket.
- Välj hastighet 1, eller programmet för Varm Soppa.
- Starta maskinen och öka till högsta hastighet, och mixa i 5 min och 45 sek; eller starta maskinen och låt programmet för Varm Soppa avslutas.
- När maskinen stoppats, välj då hastighet 1 igen och mixa i 10-15 sek för att minska mängden skum som bildats.
- Serveras i muggar, toppade med minimarshmallows!