Varm choklad med pumpa

Mys framför brasan, med en bra bok och en kopp rykande varm choklad! Perfekt en kylig vinterdag. Detta recept är med pumpa och vit choklad.

Varm choklad med pumpa

Mängd: 1,5 L
Tid: 11 min

Ingredienser

  • 720 ml mjölk
  • 2 dl pumpapuré
  • 125 g vit choklad
  • 1 tsk vaniljpulver
  • ¼ tsk ingefärskrydda
  • 1 nypa muskot
  • 25 g minimarshmallows

Gör så här

  1. Lägg ned mjölk, pumpapuré, choklad, vaniljpulver, ingefära och  muskot i kannan i angiven ordning och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1, eller programmet för Varm Soppa.
  3. Starta maskinen och öka till högsta hastighet, och mixa i 5 min och 45 sek; eller starta maskinen och låt programmet för Varm Soppa avslutas.
  4. När maskinen stoppats, välj då hastighet 1 igen och mixa i 10-15 sek för att minska mängden skum som bildats.
  5. Serveras i muggar, toppade med minimarshmallows!