Mango och Kokosglass

Färsk lime och kokos kompletterar mangon i denna söta, fräscha efterrätt som kan avnjutas med gott samvete.

Mango och Kokosglass

Mängd:
Tid: 5 min

Behållare: 2 L low profile kanna

Ingredienser

  • 360 ml sojamjölk med vaniljsmak
  • 2 msk limeskal
  • 0,8 dl riven kokos
  • 3 msk (45 ml) honung
  • 680 g frysta mangobitar

Gör så här

  1. Lägg ned alla ingredienser i Vitamix-kannan i angiven ordning och fäst locket.
  2. Kör programmet för Frysta Efterrätter eller starta mixern på lägsta hastighet, sedan snabbt öka till högsta hastighet. Mixa i 40–50 sekunder, använd tampern för att pressa ingredienserna
    mot knivbladen.
  3. Efter 30–60 sekunder kommer ljudet från motorn att förändras och fyra högar bildas i kannan. Stoppa maskinen. Överbearbeta inte receptet, då riskerar det att smälta. Servera omedelbart.