Toppa din yoghurt eller smoothiebowl med Malins fantastiskt goda, nyttiga och enkla granola! Det bästa med att göra egen är att du kan bestämma exakt vad du vill ha i.
Recept, bild och video: Malin Ekstrøm
Malins hemmagjorda granola
Mängd: 1-2 port
Tid: 5 min
Kanna: Ascent 225 ml mixerskål
Ingredienser
- 2 msk rostade kokosflakes (rostas i stekpanna tills gyllenbruna)
- 2 msk havregryn
- 1 msk bovete
- 5 frystorkade hallon
- 6 pistagenötter
Gör så här
- Lägg ned alla ingredienser i ovanstående ordning fäst knivbasen. Tänk på att se till att skruva åt ordentligt (om inte knivbasen sitter korrekt startar inte maskinen).
- Välj hastighet 1.
- Starta maskinen och öka snabbt till hastighet 10. Mixa bara några sekunder tills du får önskad storlek på bitarna.