Glutenfria Pannkakor

Dessa pannkakor är gjorda på mandelmjölk och mandelmjöl och är rika på både protein och fibrer – en mycket bra start på en aktiv dag!

Glutenfria Pannkakor

Mängd: 8 st
Tid: 10 min

Ingredienser

Gör så här

  1. Lägg ned alla ingredienser – förutom kokosolja – i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
  2. Starta maskinen på lägsta hastighet och öka sedan till högsta hastighet. Mixa i 20-30 sekunder, använd vid behov tampern för att pressa ned ingredienserna mot knivbladen.
  3. Värm kokosoljan i en stor stekpanna (gärna non-stick/teflon) på medelvärmen. Var försiktig när du steker pannkakorna då mandelmjöl är väldigt känsligt och kan lätt brännas vid.
  4. Häll ned önskad mängd smet i stekpannan (beroende på hur stora pannkakor du önskar göra). Stek tills de är är gyllenbruna på båda sidorna.
  5. Servera direkt med din favoritsylt, färsk frukt eller sirap.

Tips! Prova gärna att göra egen sylt också – se vårt recept på Chiasylt.