Kalkon och Butternutpuré

Låt din lilla också få smaka på vinterns festligheter. Perfekt till jul!

Kalkon och Butternutpuré

Mängd: 180 ml
Tid: 11 min 

Kanna: Ascent 225 ml mixerskål (för större behållare, öka mängden ingredienser).

Ingredienser

  • 0,8 dl butternut pumpa, skalad, tärnad, ugnsrostad och avsvalnad.
  • 0,5 dl kalkonbröst, tillagad, tärnad och avsvalnad.
  • 1 blad färsk salvia
  • 0,5 dl + 2 msk mjölk

Gör så här

  1. Lägg ned alla ingredienser i behållaren i ovanstående ordning och skruva på knivsatsen. Tänk på att se till att skruva åt ordentligt (om inte knivbasen sitter korrekt startar inte maskinen).
  2. Välj hastighet 1 eller Purée-programmet.
  3. Starta maskinen och öka till högsta hastigheten. Mixa i 1 minut; eller starta maskinen och låt programmet för Puréer slutföras.