Låt din lilla också få smaka på vinterns festligheter. Perfekt till jul!
Kalkon och Butternutpuré
Mängd: 180 ml
Tid: 11 min
Kanna: Ascent 225 ml mixerskål (för större behållare, öka mängden ingredienser).
Ingredienser
- 0,8 dl butternut pumpa, skalad, tärnad, ugnsrostad och avsvalnad.
- 0,5 dl kalkonbröst, tillagad, tärnad och avsvalnad.
- 1 blad färsk salvia
- 0,5 dl + 2 msk mjölk
Gör så här
- Lägg ned alla ingredienser i behållaren i ovanstående ordning och skruva på knivsatsen. Tänk på att se till att skruva åt ordentligt (om inte knivbasen sitter korrekt startar inte maskinen).
- Välj hastighet 1 eller Purée-programmet.
- Starta maskinen och öka till högsta hastigheten. Mixa i 1 minut; eller starta maskinen och låt programmet för Puréer slutföras.