Puré på Ärtor och Brunt ris

Färsk mynta ger den här rätten en frisk och spännande smak som din lilla kommer älska!

Puré på Ärtor och Brunt ris

Mängd: 180 ml (OBS – Detta receptet är anpassat till en liten behållare – öka gärna mängden ingredienser för större kannor)
Tid:
  11 min

Ingredienser

  • 0,8 dl (50 g) gröna ärtor (kokta och avsvalnade)
  • 0,5 dl (50 g) kokt brunt ris
  • 1-2 myntablad
  • 60 ml mjölk (antingen bröstmjölk, eller annan valfri mjölk)

Gör så här

  1. Lägg ned mjölk, ärtor och ris i kannan i angiven ordningsföljd och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1 eller puré- programmet om du har det och låt det slutföras.
  3. Starta maskinen och öka till högsta hastighet. Mixa i 1 min tills du får en slät och fin puré.