Spring Sangria

Smutta på denna uppfriskande Spring Sangria i vårsolen! Perfekt för soliga dagar, grillmiddagar i trädgården eller bara för att fira att vintern äntligen är över.

Spring Sangria

Mängd:
Tid:5 min

Ingredienser

Till purén

  • 2 st (250 g) persikor
  • 450 g jordgubbar

Till sangrian –

  • 1,5 L chardonnay
  • 60 ml fläderblomssirap

Gör så här

  1. För purén: Lägg persikor och jordgubbar i Vitamix-kannan och fäst locket.
  2. Starta maskinen på lägsta hastighet och öka sedan snabbt till högsta hastighet. Mixa i 60 sekunder och använd tampern för att pressa ned ingredienserna mot knivbladen.
  3. Häll sedan över purén till en tillbringare och tillsätt vitt vin och fläderlikör. Låt stå i kylskåpet tills den serveras. Servera över is och garnera gärna med färska persikor och jordgubbar .