Persika och Rosmarin Margarita

En ny twist på en gammal klassiker. En hint att rosmarin gör denna drink minst sagt spännande! Recept från Ren Behan (Great British Chefs).

Persika och Rosmarin Margarita

Mängd: 7 dl
Tid: 10 min

Ingredienser

  • En kvist rosmarin
  • 2 st persikor, halverade och utan kärna
  • 1 msk agave
  • 90 ml tequila
  • 80 ml vatten
  • 3,5 dl is

Gör så här

  1. Bryt av toppen av rosmarin-kvisten och lägg åt sidan (ska användas senare till garnering). Plocka sedan av 6 st blad och lägg ned i kannan.
  2. Addera sedan resten av ingredienserna i ovanstående ordning och fäst locket.
  3. Välj hastighet 1. Starta maskinen och öka sedan till högsta hastighet. Mixa i 30-40 sek eller tills konsistensen är helt slät.
  4. Fördela i Margarita-glas och garnera med färsk persika och rosmarin.