Älskad en livstid

Eftersom de håller upp till 10 gånger längre än en genomsnittlig mixer, tenderar Vitamix blenders att resa – från kök till kök, genom årtionden, till och med generationer. På det sättet har varje Vitamix en historia – och för de som är nya, har den historien bara börjat.

Investera i bättre ingenjörskap

Vitamix Blenders håller längre

I vårt testlabb pressar ingenjörer våra produkter till sin bokstavliga bristningspunkt med tester som är mycket mer krävande än något du mixar hemma.

Det var så Vitamix fick ett rykte om att vara den mixer du förlåter, inte slänger.

Knivblad i rostfritt stål

Vitamix knivblad tillverkas av härdat rostfritt stål (samma som används för flygplan) och är designade för att hantera de tuffaste ingredienserna, så att från den första blandningen till den sista får du samma kvalitetsresultat.

Drivsystem i metall

Vitamix använder ett metalldrivsystem för att ansluta behållaren till motorbasen – vilket ger bättre blandningar men också längre livslängd. Drivhjulet skyddar helt enkelt motorn från att gå sönder.

Inyggd fläkt för kyleffekt

Vår motor bibehåller jämnt vridmoment och sval temperatur för att konsekvent leverera den kraft du behöver för att bearbeta alla ingredienser. Det finns en inbyggd fläkt som kyler motorn – den fungerar som allra bäst när du mixar på högsta hastighet.

Blendern som blir arvegods

Vi är säkra på kvaliteten och hållbarheten hos Vitamix blenders, vilket är anledningen till att vi erbjuder några av de längsta produktgarantierna bland blenders: upp till 10 år. Men trots en sådan lång garanti returneras mindre än 2 procent av Vitamix maskiner för reparation. Istället förs de vidare till nästa generation.