Vitamix Ascent serien

Ascent 3500i, 2500i, 2300i

Med toppmodern design och banbrytande teknik hjälper Ascent™-serien dig att skapa måltider av restaurangklass hemma. Som de första högpresterande power blenders med inbyggd timer och SELF-DETECT- teknik levererar de ultimat bekvämlighet och mångsidighet nu och i många år framöver.

Vitamix Explorian serien

Explorian E310

En ny högpresterande blender från Vitamix, med samma högkvalitativa prestanda och lika användarvänlig och mångsidig som övriga Vitamix-maskiner, men i mindre storlek. Perfekt för alla som vill ta sitt första steg mot high-performance blending till ett oöverträffat pris och inte har något emot att uppoffra förinstallerade program!

TNC 5200

TNC Total Nutrition Center 5200 är standardmaskinen för dig som vill komma igång med att omvandla naturliga råvaror till hälsosamma måltider. Maskinen behärskar allt från soppa och glass till att pulverisera minsta tänkbara frö.

Vitamix Tillbehör

Tillbehör

Möjliggör allt från att mala mjöl och kaffebönor i torrmix-kannan, till att laga små portioner barnmat i mixerskålarna, eller mixa ihop en smoothie direkt i flaskan och ta med till gymmet.