Vitamix Ascent serien

Ascent 3500i, 2500i, 2300i

Med toppmodern design och banbrytande teknik hjälper Ascent™-serien dig att skapa måltider av restaurangklass hemma. Som de första högpresterande power blenders med inbyggd timer och SELF-DETECT- teknik levererar de ultimat bekvämlighet och mångsidighet nu och i många år framöver.

Vitamix Explorian serien

Explorian E310

Vitamix E310 är ny högpresterande blender i klassisk tappning. Med samma högkvalitativa prestanda och lika användarvänlig och mångsidig som övriga Vitamix-maskiner, men i mindre storlek. Detta gör att den passar perfekt för alla som vill ta sitt första steg mot high-performance blending, till ett oöverträffat pris och inte har något emot att uppoffra förinstallerade program!

Vitamix Tillbehör

Tillbehör

Vitamix tillbehör möjliggör allt från att mala mjöl och kaffebönor i torrmix-kannan, till att laga små portioner barnmat i mixerskålarna, eller mixa ihop en smoothie direkt i flaskan och ta med till gymmet. Här kan du läsa mer om vilka olika accessoarer som finns samt vilken modell de är kompatibla med. Det finns tillbehör även för äldre Vitamix modeller som utgått från sortimentet.