När man är sugen på cheesecake men inte har tid, då är detta ett gott och roligt alternativ. Servera med bär, frukt eller dina favoritkex.
Vit Choklad “Cheesecake” Fondue
Mängd: 1,1 L
Tid: 18 min
Ingredienser
- 2,5 dl vispgrädde
- 1,2 dl gräddfil
- 170 g Mascarpone ost
- 230 g Neufchatel ost
- 0,5 dl strösocker
- 1/4 tsk riven muskot
- 1/4 tsk kanel
- 1 tsk vaniljpulver
- 230 g hackad vit choklad
Gör så här
- Lägg alla ingredienser i kannan i ovannämnd ordning och fäst locket.
- Välj hastighet 1.
- Starta maskinen och öka till högsta hastighet.
- Mixa i 3 minuter och använd tampen för att pressa ned ingredienserna mot knivbladen. Häll blandningen i fonduegrytan.
- Servera med t.ex. sockerkaka, skivade färska päron, skivade färska äpplen och torkad frukter.