Toscansk Cashew & Tomatsoppa

Home / Recept / Toscansk Cashew & Tomatsoppa

Detta är soppan som vi brukar ha smakprov på vid demonstrationer och mässor! (Recept av John Ohlsson). En smakrik, krämig soppa som är vegansk och glutenfri.

Toscansk Cashew & Tomatsoppa

Mängd: 2 L
Tid: 15 min

Ingredienser

  • 7,5 dl vatten (kallt)
  • 1 tärning grönsaksbuljong (kan bytas ut mot hönsbuljong)
  • 3 st ekologiska morötter
  • 5 st solmogna kvisttomater
  • 2 st små rödlökar, skalade
  • 1 vitlöksklyfta, skalad
  • 1 cm röd chili, utan kärnor
  • 2 dl råa naturella cashewnötter
  • 8 st stora basilikablad
  • 2 msk Aceto Balsamico (Vit)
  • 2 msk flingsalt och eventuellt en nypa socker
  • 1 msk Tomatpuré

Gör så här

  1. Lägg ned alla ingredienser i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1 alternativt Programmet för Varma Soppor.
  3. Starta maskinen och öka till hastighet 10. Mixa i 5 minuter och 45 sekunder; eller starta maskinen och låt programmet för Varma Soppor slutföras.
  4. Smaka av och krydda mer om så önskas. Servera gärna soppan med rostade vitlökskrutonger.

 

Related Posts

Leave a Comment

För Vitamix proffsmaskinerklicka här!
+