Säsongssallad med Sesam och Ingefärsdressing

Förgyll denna sallad med en whole food vinägrett, full med näring och unika smaker.

Säsongssallad med Sesam och Ingefärsdressing

Mängd: 2 port
Tid: 11 min

Ingredienser

  • 4,75 dl (60 g) mixad salladsblandning
  • 1 medelstor (130 g) apelsin, skalad, delad i bitar
  • 30 g morot, skalad, riven
  • 2 msk mandel
  • 0,8 dl (80 g) ugnsrostade rödbetor, skalade, delade i bitar
  • 1 msk sesamfrön, rostade
  • 60 ml Oljefri Sesam och Ingefärsdressing

Gör så här

  1. Fördela sallad på två tallrikar, addera sedan apelsin, morötter, mandel och rödbetor.
  2. Toppa sedan med sesamfrön och ringla över Ingefärsdressingen.  Servera direkt.