Säkerhetsåtgärd

Vitamix korrigerande åtgärd

Vitamix utfärdar ett viktigt säkerhetsmeddelande när det gäller Vitamix ASCENT 225 ml och 600 ml mixerbehållare och knivbaser.

Våra kunders säkerhet är vår första prioritet. Det är därför vi kommunicerar detta i samband med följande tillbehör för Vitamix® Ascent® serien

225 ml mixerskål
600 ml mixerbägare
Knivbas

Genom ett rigoröst och pågående kvalitetskontrollprogram har Vitamix identifierat ett potentiellt säkerhetsproblem. Det är möjligt att behållaren kan separera från bladbasen, exponera bladen och utgöra en risk för skärsår.

Konsumentsäkerhet är vår högsta prioritet, och vi är fullt engagerade i att upprätthålla de högsta standarderna för säkerhet, kvalitet och service. För att åtgärda detta problem erbjuder Vitamix ett gratis reparationssats till konsumenter, som inkluderar ett skyddande plasthölje som ska fästas över bladbasen, tillsammans med ytterligare instruktionsetiketter.

Den kostnadsfria reparationssatsen som innehåller delar som konsumenterna enkelt kan installera själva. Reparationssatsen kommer att bestå av ett skyddande plasthölje att fästa över bladbasen och ytterligare instruktionsetiketter

Om du äger något av ovanstående föremål, gå till länken nedan för att registrera dig för ditt säkerhetspaketet eller för mer information.

För mer information och för att registrera dig för ditt säkerhetskit, besök länken nedan: