Med granatäpple, tequila och triple sec smakar den här drinken som allra bäst när den har fått stå kallt 1 timme före servering, helst av allt ska den frysas in en stund tills det börjar bildas iskristaller.
Pomarita Cocktail
Mängd: 960 ml (4 glas)
Tid: 11 min
Ingredienser
- 90 ml tequila
- 2,5 dl granatäppeljuice
- 0,6 dl Triple sec
- 1/2 lime, skalad och delad
- 2 msk strösocker
- 4,8 dl (260 g) isbitar
- 1 färsk lime, skivad tunt (för dekoration)
Gör så här
- Lägg tequila, granatäppeljuice, triple sec, lime, socker och isbitar i kannan i ovannämnd ordning och fäst locket.
- Välj hastighet 1.
- Starta maskinen och öka till hastighet 10, slutligen till full effekt (High).
- Mixa i 45 sekunder.
- Servera i ett kylt cocktailglas och garnera med en eller två tunna skivor av färsk lime.