Frysta persikor och sojamjölk skapar en slät, krämig glass sötad med honung.
Persika-Sherbet
Mängd: 940 ml
Tid: 11 min
Ingredienser
- 2,5 dl sojamjölk (byt gärna ut mot ex. mandelmjölk eller cashewmjölk)
- 455 g frysta persikor (som legat framme på upptining i ca 20 min innan)
- 0,5 dl honung
- 1/2 tsk vaniljpulver
Gör så här
- Lägg ned alla ingredienser i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
- Välj hastighet 1.
- Starta maskinen och öka till högsta hastigheten. Använd tampern (plastpinnen) för att pressa ned ingredienserna mot knivbladen.
- Efter 30-60 sek ändras motorljudet och blandningen formar 4 högar i kannan. Stäng då av maskinen, mixar du för mycket smälter glassen snabbare.
- Servera direkt.