Persika-Sherbet

Frysta persikor och sojamjölk skapar en slät, krämig glass sötad med honung.

Persika-Sherbet

Mängd: 940 ml
Tid: 11 min

Ingredienser

  • 2,5 dl sojamjölk (byt gärna ut mot ex. mandelmjölk eller cashewmjölk)
  • 455 g frysta persikor (som legat framme på upptining i ca 20 min innan)
  • 0,5 dl honung
  • 1/2 tsk vaniljpulver

Gör så här

  1. Lägg ned alla ingredienser i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1.
  3. Starta maskinen och öka till högsta hastigheten. Använd tampern (plastpinnen) för att pressa ned ingredienserna mot knivbladen.
  4. Efter 30-60 sek ändras motorljudet och blandningen formar 4 högar i kannan. Stäng då av maskinen, mixar du för mycket smälter glassen snabbare.
  5. Servera direkt.