Nyheter

Håll utkik här för att hålla dig uppdaterad om nya produkter, kommande mässor och annat spännande.

Nyheter

Håll utkik här för att hålla dig uppdaterad om nya produkter, kommande mässor och annat spännande.

Senaste

From Nut butter to Body butter

Vitamix användningsområden är många, och du behöver inte enbart använda din blender till att laga hälsosam mat – den kan även användas till att skapa en naturlig hudvård. Vi tänker mycket på vad vi stoppar i oss idag och kräver renare, naturligare råvaror och den ekologiska marknaden går snabbt framåt och uppåt, men det är faktiskt nästan lika viktigt att tänka på vad man använder på huden som vad man äter. Därför vill vi gärna dela med oss av några underbara recept som kommer få din hud att jubla!

SALTSKRUBB MED LAVENDEL

BODY BUTTER VANILJ

BODY WASH

 

A2300i_Black_LemoncelloCocktail

Äntligen i sortimentet – NYA A2300i

Nu har vi uppdaterat vårt sortiment med ytterligare en Ascent-modell – A2300i. Precis som övriga Ascent-modeller är den byggt för framtiden med ny stilren design och högpresterande teknik. Med  variabel hastighetskontroll och pulsfunktion justerar du enkelt alla typer av konsistenser och mixar enligt dina egna preferenser. Digital timer gör det sedan enkelt att hålla koll på mixtiden.

Det som skiljer denna modell från de andra Ascent-modellerna är att den inte har några programinställningar (precis som den äldre modellen Pro 300), utan enbart hastighetskontroll och puls.
I övrigt har den samma banbrytande teknik och kommer i fyra olika färger: slate, svart, röd och vit.

Hitta din närmaste återförsäljare HÄR.