Nyheter

Håll utkik här för att hålla dig uppdaterad om nya produkter, kommande mässor och annat spännande.

Nyheter

Håll utkik här för att hålla dig uppdaterad om nya produkter, kommande mässor och annat spännande.

Senaste

NYHETER & Julklappstips

Explorian E310 – lika kraftfull, men i mindre volymer

Visste ni att kök som byggs idag är 13 % mindre i yta än kök som byggdes för 50 år sedan? Vitamix har nu tagit fram en modell med samma kraft och prestanda som övriga Vitamix modeller – men i mindre storlek som passar det moderna köket!

En enkel, mindre modell har varit efterlängtad – och nu kommer äntligen en maskin som passar perfekt för hemmakockar som vill ta sitt första steg till att använda högpresterande köksutrusning, till ett oöverträffat pris, och som inte har något emot att uppoffra förinstallerade program. En kraftfull blender som klarar av att utföra samma saker som övriga Vitamix modeller men i mindre portioner. Serien heter Explorian och modellen heter E310 .

Vad gör E310 unik?

  • Kannas storlek på 1,4 L gör att den passar perfekt för mindre hushåll, och minskar svinn efter matlagningen men levererar fortfarande de högkvalitativa resultat som Vitamix är kända för.
  • Manuell hastighetskontroll och pulsfunktion. 
  • 5 års garanti

Mångsidigheten som Vitamix erbjuder gör våra blenders till en mycket smart investering, eftersom den möjliggör att samla alla köksmaskiner i en och samma maskin, utan att förlora varken kvalitet eller smak i recepten. Att hjälpa dig spara tid i vardagens matlagning, med allt från frysta desserter på 30 sekunder till varma soppor på 6 min, gör att den passar perfekt in i vår moderna vardag.

Tips! En perfekt lyxig julklapp – som kommer kunna användas varje dag i många år framöver.

KÖP HÄR

Nyheter

NYHET Ascent Accessoarer

Kraftfulla smakupplevelser i små volymer.

Vitamix familjen växer – och den senaste tillökningen består av små mixerskålar och bägare för Ascent seriens blenders.

  • Med SELF-DETECT™- TEKNIK som känner av behållarens storlek och justerar inställningarna efter den.
  • Tillverkade av hållbart material som består av BPA-fri Eastman Tritan™, samtliga behållare, lock och knivbas kan diskas i maskin.
  • Laserskurna knivblad som tillverkats av samma härdade, rostfria stål som alla knivsatser från Vitamix och ger bättre resultat och längre livslängd.
  • 3 års garanti

Kommer i fyra stycken kit – med eller utan knivbas. Köp ett Startkit först, och komplettera sedan med Tillbehörskit (utan knivbas).

ASCENT MIXERBÄGARE STARTKIT (2 st 600 ml bägare + knivbas) KÖP HÄR

ASCENT MIXERSKÅLAR STARTKIT (2 st 225 ml skålar + knivbas) KÖP HÄR

ASCENT BÄGARE/FLASKA (1 st 600 ml flaska) KÖP HÄR

ASCENT SKÅLAR (2 st 225 ml skålar) KÖP HÄR

From Nut butter to Body butter

Vitamix användningsområden är många, och du behöver inte enbart använda din blender till att laga hälsosam mat – den kan även användas till att skapa en naturlig hudvård. Vi tänker mycket på vad vi stoppar i oss idag och kräver renare, naturligare råvaror och den ekologiska marknaden går snabbt framåt och uppåt, men det är faktiskt nästan lika viktigt att tänka på vad man använder på huden som vad man äter. Därför vill vi gärna dela med oss av några underbara recept som kommer få din hud att jubla!

SALTSKRUBB MED LAVENDEL

BODY BUTTER VANILJ

BODY WASH

A2300i_Black_LemoncelloCocktail

Äntligen i sortimentet – NYA A2300i

Nu har vi uppdaterat vårt sortiment med ytterligare en Ascent-modell – A2300i. Precis som övriga Ascent-modeller är den byggt för framtiden med ny stilren design och högpresterande teknik. Med  variabel hastighetskontroll och pulsfunktion justerar du enkelt alla typer av konsistenser och mixar enligt dina egna preferenser. Digital timer gör det sedan enkelt att hålla koll på mixtiden.

Det som skiljer denna modell från de andra Ascent-modellerna är att den inte har några programinställningar (precis som den äldre modellen Pro 300), utan enbart hastighetskontroll och puls.
I övrigt har den samma banbrytande teknik och kommer i fyra olika färger: slate, svart, röd och vit.

Hitta din närmaste återförsäljare HÄR.