NYHETER & Julklappstips

NYHETER & Julklappstips

Explorian E310 – lika kraftfull, men i mindre volymer

Visste ni att kök som byggs idag är 13 % mindre i yta än kök som byggdes för 50 år sedan? Vitamix har nu tagit fram en modell med samma kraft och prestanda som övriga Vitamix modeller – men i mindre storlek som passar det moderna köket!

En enkel, mindre modell har varit efterlängtad! Nu kommer äntligen en maskin som passar perfekt för hemmakockar som vill ta sitt första steg till att använda högpresterande köksutrusning.  En kraftfull blender som klarar av att utföra samma saker som övriga Vitamix modeller men i mindre portioner. Dessutom till ett oöverträffat pris.

Serien heter Explorian och modellen heter E310.

Vad gör E310 unik?

  • Kannas storlek på 1,4 L gör att den passar perfekt för mindre hushåll.Möjliggör att minska svinn efter matlagningen men levererar fortfarande de högkvalitativa resultat som Vitamix är kända för.
  • Manuell hastighetskontroll och pulsfunktion. 
  • 5 års garanti

Mångsidigheten som Vitamix erbjuder gör våra blenders till en mycket smart investering. Vitamix möjliggör att samla alla köksmaskiner i en och samma maskin, utan att riskera att förlora varken kvalitet eller smak i recepten. Denna klassiska blender kan hjälpa dig spara tid i vardagens matlagning. Att den klarar allt från frysta desserter på 30 sekunder till varma soppor på 6 min, gör att den passar perfekt in i vår moderna, stressiga vardag.

Tips! En perfekt lyxig julklapp – som kommer kunna användas varje dag i många år framöver.

KÖP HÄR