Ingefärspasta

Home / Recept / Dressingar & Marinader / Ingefärspasta

Perfekt att använda när du lagar asiatiska rätter, eller som ersättning för ingefärspulver vid bakning!

Ingefärspasta

Mängd: 240 ml
Tid: 10 min

Ingredienser

  • 150 g färsk ingefära, utan skal

Gör så här

  1. Lägg ingefäran i kannan och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1 till en början.
  3. Starta maskinen och öka hastigheten snabbt till 10, slutligen till full effekt (High).
  4. Mixa i 45 sek. Använd tampen för att trycka ned massan mot bladen.
  5. Täck bakplåtspapper med plastfolie och placera små runda högar (ca 1 tsk) av pastan jämnt bredvid varandra.
  6. Frys tills pastan blivit fast och förvara i en plastpåse.
Related Posts

Leave a Comment

För Vitamix proffsmaskinerklicka här!
+