Med smak av pumpapaj krydda, och cream cheese så blir den här efterrätten en god avslutning på vilken höstmiddag som helst.
Höstglass med pumpa
Mängd: 1.5 L
Tid: 11 min
Ingredienser
- 2 msk mjölk
- 2 msk cream cheese
- ¼ pumpa, ugnsbakad
- 1 dl brunt socker
- ½ tsk vaniljpulver
- ½ tsk pumpapaj krydda
- 7 dl isbitar
Gör så här
- Lägg ned alla ingredienser i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
- Välj hastighet 1.
- Starta maskinen och öka till högsta hastighet.
- Använd tampern för att pressa ned ingredienserna mot knivbladen.
- Efter 30-60 sekunder kommer motorljudet ändras och 4 “högar” kommer bildas i kannan.
- Stäng av maskinen. Mixa inte för länge, då kommer glassen att smälta. Servera direkt.