Höstglass med pumpa

Med smak av pumpapaj krydda, och cream cheese så blir den här efterrätten en god avslutning på vilken höstmiddag som helst.

Höstglass med pumpa

Mängd: 1.5 L
Tid: 11 min

Ingredienser

  • 2 msk mjölk
  • 2 msk cream cheese
  • ¼ pumpa, ugnsbakad
  • 1 dl brunt socker
  • ½ tsk vaniljpulver
  • ½ tsk pumpapaj krydda
  • 7 dl isbitar

Gör så här

  1. Lägg ned alla ingredienser i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1.
  3. Starta maskinen och öka till högsta hastighet.
  4. Använd tampern för att pressa ned ingredienserna mot knivbladen.
  5. Efter 30-60 sekunder kommer motorljudet ändras och 4 “högar” kommer bildas i kannan.
  6. Stäng av maskinen. Mixa inte för länge, då kommer glassen att smälta. Servera direkt.