Granola Ostbollar

Goda att äta bara som dom är, eller som pålägg på smörgåsen.

Granola Ostbollar

Mängd: 12 st bollar
Tid: 6 min

Ingredienser

  • 0,6 dl granola
  • 0,6 dl silkestofu
  • 4 msk färskost
  • 0,6 dl russin
  • 3 urkärnade dadlar

Gör så här

  1. Lägg granola i kannan och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1.
  3. Starta maskinen och öka hastigheten sakta till 3.
  4. Mixa i 15 sekunder. Häll över den hackade granolan i en skål och ställ åt sidan.
  5. Lägg resten av ingredienserna i kannan i ovannämnd ordning och fäst locket.
  6. Välj hastighet 1.
  7. Starta maskinen och öka hastigheten sakta till 10, slutligen till full effekt (High).
  8. Mixa 15-30 sek. Använd gärna tampern för att pressa ned ingredienserna mot knivbladen. Blandningen ska bli tjock.
  9. Forma sedan 12 bollar och rulla dem i den hackade granolan. Förvara i kylen.