Körsbär och granatäpple balanserar upp smaken från en rye whiskey i det här receptet.
Granatäpple och Whiskey Cocktail
Mängd: 4 glas
Tid: 15 min
Ingredienser
- 240 ml rye whiskey
- 120 ml pressad citron
- 120 ml granatäpplejuice
- 2 msk honung
- 60 ml körsbärsjuice
- 2 dashes Angostura bitter
- 180 ml club soda
- Is, plus extra till glasen
- 4 strimlor citronskal, till garnering
- Granatäpplekärnor till garnering
Gör så här
- Fyll 4 highball-glas med is och ställ åt sidan.
- Lägg ned alla ingredienser (förutom de två sista som är till garnering) i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
- Välj hastighet 1.
- Starta maskinen och fortsätt mixa på lägsta hastighet i 30-45 sekunder.
- Fördela drinken i de fyra glasen och garnera med citronzest och granatäpplekärnor. Servera direkt.
TIPS! För få mer skum, mixa ned ett ägg tillsammans med de övriga ingredienserna.