Gazpacho

En sval och uppfriskande soppa, servera den gärna över lite hackad tomat och gurka! Perfekt på sommaren.

Gazpacho

Mängd: 1.2 L
Tid: 16 min

Ingredienser

  • 720 ml tomatjuice
  • 0,8 dl rödvinsvinäger
  • 0,5 dl olivolja
  • 2 stora tomater, delad i 4 bitar
  • 1 gurka, skalad, delad i 4 bitar
  • 1 gul lök, skalad och halverad
  • 1 grön paprika, utan kärnhus, tärnad
  • Tabasco eller annan start sås (efter egen smak)
  • salt & peppar

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienser i kannan i ovannämnda ordning och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1 till en början.
  3. Starta maskinen och öka hastigheten till 5.
  4. Mixa i 30 – 45 sek.
  5. Stäng av maskinen, smaka av med ev mer tabasco, salt och peppar. Servera genast.