Coleslaw

En klassisk coleslaw med en liten twist av pepparrot och russin  – perfekt som tillbehör till en grillad middag!

Coleslaw

Mänd: 32 serveringar
Tid: 15 min

Ingredienser

  • 2,5 dl (230 g) majonnäs
  • 1,2 dl ättikssprit
  • 2 msk pepparrot
  • 1½ tsk sellerifrön
  • 1 tsk socker
  • ⅛ tsk havssalt
  • ⅛ tsk malen svartpeppar
  • 2,5 dl (185 g) russin
  • 800 g savojkål, riven
  • 2 morötter, rivna
  • 1 rödlök, skalad, skuren i bitar

Gör så här

  1. Lägg ned majonnäs, ättiksprit, pepparrot, sellerifrön och socker  i kannan i angiven ordning och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1.
  3. Starta maskinen och öka till högsta hastighet.
  4. Mixa i 30 sekunder.
  5. Krydda med salt och peppar.
  6. Blanda russin, kål, morötter och lök i en bunke. Häll över den mixade vinägretten och blanda ihop allt.