Cashew Sour Cream dipp

Ett veganskt alternativ att toppa soppan med, eller som tillbehör till tacos och dina andra favoriträtter.

Cashew Sour Cream dipp

Mängd: 360 ml
Tid: 5 min

Ingredienser

  • 125 g cashewnötter (blötlagda i minst 3 timmar, sköljda)
  • 1,2 dl vatten
  • 3 msk pressad citron
  • 1/2 tsk havssalt
  • 1/2 vitlöksklyfta , skalad
  • 1/4 schalottenlök
  • Smaka av med svartpeppar

Gör så här

  1. Skölj de blötlagda cashewnötterna ordentligt.
  2. Lägg ned alla ingredienserna i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
  3. Välj hastighet 1, starta maskinen och öka sedan till högsta hastighet.
  4. Mixa i 20 sekunder till en slät och krämig konsistens.
  5. Häll ned mer vatten om det behövs för en lösare konsistens. Mixa några sekunder till, tills önskad konsistens uppnåtts.