Ett veganskt alternativ att toppa soppan med, eller som tillbehör till tacos och dina andra favoriträtter.

Cashew Sour Cream dipp

Mängd: 360 ml
Tid: 5 min

Ingredienser

  • 125 g cashewnötter (blötlagda i minst 3 timmar, sköljda)
  • 1,2 dl vatten
  • 3 msk pressad citron
  • 1/2 tsk havssalt
  • 1/2 vitlöksklyfta , skalad
  • 1/4 schalottenlök
  • Smaka av med svartpeppar

Gör så här

  1. Skölj de blötlagda cashewnötterna ordentligt.
  2. Lägg ned alla ingredienserna i kannan i ovanstående ordning och fäst locket.
  3. Välj hastighet 1, starta maskinen och öka sedan till högsta hastighet.
  4. Mixa i 20 sekunder till en slät och krämig konsistens.
  5. Häll ned mer vatten om det behövs för en lösare konsistens. Mixa några sekunder till, tills önskad konsistens uppnåtts.

Lämna ett meddelande

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *